Hey!

Mitt namn är Andreas och jag kommer snart att öppna salladsmatvagnen Hey Salladsbar.

Idéen till Hey Salladsbar kommer från mitt stora intresse och passion för hållbar och hälsosam mat och min dröm om att skapa något eget.

Vi kommer att stå nere på Stora torg i Halmstad, en plats som vi hoppas skall vara perfekt för er som passerar förbi till jobbet eller är ute på lunchen.

Jag vill att det skall vara enkelt att få en hälsosam, spännande och hållbar lunch så hos mig kan man både få kombinera sin egen sallad och jag kommer även att ha färdiga sallader.

Då hållbarhet är viktigt för mig så har jag valt att ha fokus på säsongsbaserade, närodlade och ekologiska råvaror så mycket som det går och jag jobbar för fullt med att hitta bra lokala leverantörer och samarbetspartners.

Om mig

Vem är då jag? Jag är född och uppvuxen i Halmstad och gick kocklinjen under gymnasiet. Jag har lång erfarenhet av att arbeta inom livsmedelsindustrin och har också hunnit med att bo och jobba i Norge i många år. Nu ser jag fram emot att fortsätta utvecklas med en egen verksamhet och gärna tillsammans med er kunder.

Psst: håll utkik här på Facebook och Instagram